Kesäkampanja: Kaivovesitutkimuksen tilaajalle sinilevätutkimus kaupan päälle


HUOM! Kampanja päättynyt 10.7.2022

Mökkikausi on alkanut ja uimavedet ovat lämpenemässä. Hyödynnä nyt kesäkampanjamme: kun tilaat minkä tahansa kaivovesitutkimuksen, toimitamme sinulle sinilevätutkimuksen kaupan päälle.

Sinilevätutkimus soveltuu hyvin esimerkiksi uima- tai löylyveden turvallisuuden varmistamiseksi. Sinilevätutkimus on helppo ja nopea pikatesti, joka paljastaa onko tutkitussa vedessä myrkyllistä sinilevää. Toisin kuin laboratoriossamme tehtävät kaivovesitutkimukset, sinilevätutkimus on itse suoritettava pikatesti, jonka tuloksen saat käyttöösi jo viidentoista minuutin jälkeen.

Sinilevän erottaminen silmämääräisesti esimerkiksi havupuiden siitepölystä tai vaarattomasta rihmaisesta levästä voi olla haastavaa. Osa sinilevistä voi tuottaa maksa- tai hermomyrkkyjä sekä ihoa ärsyttäviä yhdisteitä, eikä sinileväesiintymän ulkonäön perusteella voida tehdä arviota siitä, onko kyseinen sinileväesiintymä myrkyllinen vai ei. Tämän vuoksi veden testaaminen sinilevätestillä on tärkeää. Sinilevän esiintymistä vedessä on vaikea ennustaa, sillä sinilevämassat reagoivat nopeasti esimerkiksi tuuleen ja veden virtauksiin. Sen vuoksi sinilevätutkimus kannattaa tehdä myös säännöllisesti. Säännölliseen testaukseen soveltuu hyvin kolmen testin tutkimuspakettimme.

Lue lisää tuotesivuiltamme tai kysy lisää asiantuntijoiltamme vesitutkimukset@vita.fi.

>> Hanki kaivovesitutkimus
Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Hinnat

Hinnat sisältävät toimituskulut ja ALV:n 24%.

Tutkimusten tilaaminen

Tutkimusten tilaaminen tapahtuu Vitan verkkokaupan kautta.

Tilausvahvistus

Vita lähettää tilausvahvistuksen sähköpostiosoitteeseen, jonka asiakas ilmoittaa tilausta tehdessään.

Maksaminen

Tutkimukset voi maksaa yleisimmillä suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla. Maksaminen tapahtuu Checkout-maksupalvelun kautta. Tutustu Checkout -palvelun maksuehtoihin.

Toimitus ja toimitusaika

Tilatut näytteenottovälineet toimitetaan postitse asiakkaan ilmoittamaan postiosoitteeseen.

Tilatut näytteenottovälineet pyritään toimittamaan 3 arkipäivän kuluessa maksun suorittamisesta. Ilmoitamme, mikäli tilausta ei voida toimittaa normaalissa ajassa.

Tilauksen peruuttaminen

Tilatuilla näytteenottovälineillä on 14 vrk:n palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä näytteenottopakkauksia.