Harkinnassa vesitutkimus? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin!

Kun harkitset kaivovesitutkimuksen ostoa, mutta haluat vielä lisätietoja, tutustu vastauksiimme meiltä usein kysyttyihin kysymyksiin

Tiesitkö esimerkiksi, että voit teettää Vita Laboratorioilla räätälöidyn, tarpeisiisi vastaavan vesitutkimuksen? Tai pohditko, miten vesinäytteen ottamisen kanssa tulee toimia, kun kyseessä on uusi kaivo? Vai mietitkö, miten näytteet olisi paras toimittaa laboratorioon?

» Mistä hyvän kaivoveden laadun tunnistaa? Lue artikkelimme!

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Usein kysytyistä kysymyksistä löydät muun muassa tietoa ja vinkkejä vesitutkimuspaketin valintaan ja sisältöön, vesitutkimuksen räätälöintiin, näyttöönoton ajoittamiseen ja itse näytteen ottamiseen sekä vesinäytteiden toimittamiseen laboratorioon. 

Löydät vastauksista tietoa myös kaivovesitutkimuksen valmistumisesta, antamamme lausunnon perusteista, sekä toimintaohjeet sen varalta, että kaivovetesi ei annetun lausunnon perusteella täytä laatusuosituksia tai -tavoitteita. 

» Lue vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Hinnat

Hinnat sisältävät toimituskulut ja ALV:n 24%.

Tutkimusten tilaaminen

Tutkimusten tilaaminen tapahtuu Vitan verkkokaupan kautta.

Tilausvahvistus

Vita lähettää tilausvahvistuksen sähköpostiosoitteeseen, jonka asiakas ilmoittaa tilausta tehdessään.

Maksaminen

Tutkimukset voi maksaa yleisimmillä suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla. Maksaminen tapahtuu Checkout-maksupalvelun kautta. Tutustu Checkout -palvelun maksuehtoihin.

Toimitus ja toimitusaika

Tilatut näytteenottovälineet toimitetaan postitse asiakkaan ilmoittamaan postiosoitteeseen.

Tilatut näytteenottovälineet pyritään toimittamaan 3 arkipäivän kuluessa maksun suorittamisesta. Ilmoitamme, mikäli tilausta ei voida toimittaa normaalissa ajassa.

Tilauksen peruuttaminen

Tilatuilla näytteenottovälineillä on 14 vrk:n palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä näytteenottopakkauksia.